Regiobank Dikke Banden Race

Voor de allerjongste talenten organiseren we elk jaar de Dikke Banden Race. Als je het leuk vindt om in een echte wedstrijd te fietsen dan mag je dit zeker niet missen en doe je mee! Uiteraard is er langs het parcours voldoende ruimte voor ouders, ooms en tantes die jou met spandoeken kunnen toejuichen! Durf jij deze toffe wielerwedstrijd in Gilze aan?

Uitslagen Dikke Banden Race 2023

5/6 Jaar

1. Arjan Geerts
2. Siem van Dongen
3. Mats van den Bosch

7/8 jaar

1. Luuk van Dongen
2. Huub Stuurstraat
3. Charlot van Dongen

9/10 Jaar

1. Cezan van den Hout
2. Jorin van den Heuvel
3. Thijs Geerts

Hoe kun je meedoen?

Meedoen kan enkel op een normale (kinder-) fiets, mountainbike of crossfiets. Racefietsen zijn nadrukkelijk niet toegestaan. De banden moeten namelijk breder zijn dan 28 millimeter. Voorafgaand aan de wedstrijd zal de organisatie je fiets hierop controleren. Tijdens de wedstrijd is het dragen van een helm verplicht die je gratis kan lenen. 

Categorie├źn:

Er zijn 3 wedstrijdjes voor de volgende leeftijdscategorie├źn:
Categorie 1: jongens en meisjes van 5 en 6 jaar
Categorie 2: jongens en meisjes van 7 en 8 jaar
Categorie 3: jongens en meisjes van 9 en 10 jaar

Inschrijven:

Inschrijven doe je samen met een van je ouders/verzorgers bij het inschrijfloket van de Regiobank op het Bisschop de Vetplein. Dit loket is geopend van 12:00 uur tot 12:45 uur en hier ligt het rugnummer op jou te wachten. De Dikke Banden Race start om 13:15 uur. 

Parcours:

De parcourslengte is ca. 750 meter en start en finisht op het Bisschop de Vetplein. Via de Nieuwstraat, Korte Wagenstraat en Abdis van Thornstraat sprint je naar de meet. Afhankelijk van de categorie fiets je 1, 2 of 3 ronden.

Partner Dikke Banden Race

De Dikke Banden Race wordt mede mogelijk gemaakt door de Regiobank