Open Gils Kampioenschap

Het Open Gils Kampioenschap wordt speciaal georganiseerd voor recreanten en toerrijders vanaf 16 jaar (M/V). Renners met een wedstrijdlicentie zijn dan ook niet startgerechtigd.

Wil je ook eens een wedstrijd fietsen in een echte wielerentourage, dan is dit je kans! Met een klein beetje training in de benen, is er zeker een plek in het peloton te vinden. Het is en blijft immers een laagdrempelige wedstrijd. Na de start om 15:30 uur zijn de eerste 3 rondes bovendien geneutraliseerd voordat de wedstrijd over ca. 40 km losbarst. Een open kampioenschap betekent dat deelnemers van buiten Gilze ook meer dan welkom zijn! 

Wijziging parcours

Let op! Het parcours van het Open Gils Kampioenschap is dit jaar, in tegenstelling tot voorgaande jaren, gelegen op het terrein van bedrijvenpark Midden Brabant Poort.

Inschrijven

Inschrijven voor het Open Gils Kampioenschap van zondag 19 september 2021 is gewenst en kan via het onderstaand elektronisch formulier. Op de wedstrijddag kan vanaf 13.00 uur worden ingeschreven in de permanence waar parkeergelegenheid is en de mogelijkheid tot omkleden en douchen. Neem bij het bezoek aan de sporthal de coronaregels in acht.

Permanence:

Sporthal Achter de Tuintjes
Kapittelstraat 15
5126 HB Gilze

 

Inschrijven via het elektronisch formulier is niet meer mogelijk. Wil je meedoen, meld je dan in de permanence bij Sporthal Achter de Tuintjes.

Partner Open Gils Kampioenschap

Het Open Gils Kampioenschap wordt mede mogelijk gemaakt door Vermetten accountants en adviseurs