Ervaar zelf de Midden-Brabant Poort Omloop

In het weekend van 27 en 28 juni zou het Wielerweekend Gilze plaatsvinden. Het zal niemand ontgaan zijn dat door de Corona-crisis, dit wielerspektakel dit jaar niet door kan gaan. Toch willen we als organisatie dit weekend niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom zullen een aantal leden van de organisatie het parcours van de Midden-Brabant Poort zelf af gaan leggen.

Wij zouden het ontzettend leuk vinden als meerdere ploegen, volledig op eigen gelegenheid, op zondag 28 juni ook een stuk van deze profwedstrijd (mee) zouden rijden. De eerste lus is ongeveer 70 kilometer en gaat via Bavel, Baarle-Nassau en via Riel terug naar Gilze. Daarnaast kent het parcours kortere lussen van zo’n 32 kilometer. De hele omloop is 190 kilometer met 5 doorkomsten door Gilze dus inkorten is prima mogelijk.

Via de GPX-bestanden die middels onderstaande ZIP-bestand te downloaden zijn kun je de route op je fietscomputer zetten.

Hopelijk tot zondag 28 juni op het MBPO-parcours. Vergeet niet je Strava aan te zetten en foto’s met elkaar te delen. Zo krijgen we samen toch nog een beetje het Wielerweekend-gevoel.