De 100 van Gils

Onder het genot van een pilsje werd het idee geboren om de 100 van Gils te gaan rijden. Eerder bij wijze van grap.
 
De aanleiding was dat een teamlid van ons liet vallen dat hij nog wel een zogeheten sportieve corona uitdaging in de buurt had staan om daar in de vorm van vele ronden 100 kilometer te gaan rijden. Gelijk werd daar op ingespeeld door de 100 van Gils hieraan toe te voegen.

Van een grappig idee werd dit al snel een heuse uitdaging en er alleen over praten werd omgezet naar een datum en wel op de bewuste zaterdag 27 juni. Waarom? Juist omdat dan het Wielerweekend Gilze zou worden verreden, maar door welbekende reden helaas geen doorgang kan vinden. Ook juist daarom is gekozen voor het tijdritparcours gezien deze dag de ploegentijdrit op het menu zou staan.

De start zal zijn om 13.00 op De Tip en er zullen ongeveer 13 ronden nodig zijn om op dit parcours de 100 van Gils te kunnen voltooien.
 
Het mooiste aan deze uitdaging is niet zozeer de uitdaging an sich, maar vooral dat we deze aangaan met wielervrienden uit zowel Gilze als Rijen. We gaan met z’n allen wielergeschiedenis schrijven en daar zijn we trots op ! Dus heb je nog niets te doen sluit dan lekker aan!

Wielervrienden Gilze en Rijen