Jeugdploegentijdrit Gilze

Het Wielerweekend Gilze wil graag de jeugd enthousiast maken voor de wielersport en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van aanstormend wielertalent. In 2017 had de ploegentijdrit dan ook de primeur van een speciaal jeugdblok. De uiteenlopende ploegen van jongens en meisjes zorgden met hun enthousiasme voor een bijzondere wedstrijd.

Ook nu is een speciaal blok gereserveerd voor jeugdploegen. Ploegen van minimaal 4 en maximaal 6 renners (jongens, meisjes of mixteams), met of zonder officiƫle wedstrijdlicentie, zijn welkom om het evenement op zaterdagmiddag te openen.

De jeugdwedstrijd is bedoeld voor 11-14 jarigen en wordt onder auspiciƫn van de KNWU georganiseerd. In totaal rijden de ploegen 2 ronden van ruim 7 km. We nodigen gelegenheidsteams maar zeker ook wielerverenigingen uit om in te schrijven en de kans te grijpen om een ploegentijdrit te rijden. En let op, deelname is gratis.

Neem voor meer informatie over deze speciale ploegentijdrit contact op met de organisatie via info@wielerweekendgilze.nl.

Partner Jeugdploegentijdrit

De Jeugdploegentijdrit Gilze wordt mede mogelijk gemaakt door TeleIDEA