Jeugdploegentijdrit

Het Wielerweekend Gilze wil graag de jeugd enthousiast maken voor de wielersport en een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van aanstormend wielertalent. In 2017 had de Ploegentijdrit Gilze de primeur van een speciaal jeugdblok. Gesteund door veel publiek, zorgden de gemêleerde ploegen van jongens en meisjes voor een bijzondere wedstrijd. Ook nu is een speciaal blok gereserveerd voor jeugdploegen. Ploegen van minimaal 4 en maximaal 6 renners (jongens, meisjes of mixteams), met of zonder officiële wedstrijdlicentie, zijn welkom om het evenement op zaterdagmiddag te openen.

De jeugdwedstrijd is bedoeld voor 11-14 jarigen en zal, onder auspiciën van de KNWU, op een ingekort parcours verreden worden. In totaal rijden de ploegen 3 ronden van ca. 4,5 km. We nodigen gelegenheidsteams maar zeker ook gerenommeerde wielerverenigingen uit om in te schrijven en de kans te grijpen om eens een ploegentijdrit te rijden. En let op, deelname is gratis.

Voor meer informatie over deze speciale ploegentijdrit kunt u contact opnemen met Stichting Wielerweekend Gilze; info@wielerweekendgilze.nl

Partner Jeugdploegentijdrit

De Jeugdploegentijdrit Gilze wordt mede mogelijk gemaakt door TeleIDEA.