Dikke Banden Race

Uitslagen Dikke Banden Race 2017

Categorie 2009/2010

1. Bjorn van Boxel
2. Lars Ermens
3. Justin van Giessel

Categorie 2007/2008

1. Loek Graafmans
2. Bram Jansen
3. Joey van Guylix

Categorie 2005/2006

1. Silke Graafmans
2. Luuk Broeders
3. Maxim van de Meijs

Parcours Dikke Banden Race

Parcours Dikke Banden Race

De start en finish zijn op het Bisschop de Vetplein. Eén ronde is precies 750 meter lang en het parcours is geheel verkeersvrij. Het aantal rondes dat moet worden afgelegd is afhankelijk van je leeftijdscategorie.

Geef je op voor de Dikke Banden Race

Heb je zin in een fietswedstrijdje waar je de snelste kunt zijn? Zijn de banden van je fiets goed opgepompt en ben je tussen de 5 en 12 jaar oud? Doe dan mee aan de Dikke Banden Race! Je rijdt de race op je eigen fiets tegen leeftijdsgenootjes. Het maakt niet uit of je een gewone fiets, mountainbike of citybike hebt, als het maar geen racefiets is. Die heeft namelijk geen dikke banden! Kinderen die in het bezit zijn van een wielerlicentie van de KNWU mogen helaas niet deelnemen.

Om mee te doen kun je onderstaand contact-formulier invullen en opsturen. Vermeld hier je naam, je email-adres, je geboortejaar en telefoonnummer.

Ook op de wedstrijddag is het nog mogelijk om jezelf in te schrijven. Ga dan vanaf 13.00 uur naar het wedstrijdsecretariaat nabij start en finish op het Bisschop de Vetplein. De wedstrijden beginnen om 14.45 uur en de sluiting van de inschrijving is om 14.15 uur.

Partner Dikke Banden Race

De Dikke Banden Race wordt mede mogelijk gemaakt door Toucan Health Club.